• Samuel Aarnio

3 vinkkiä, jotka kaikkien tulee tietää digimarkkinoinnista


Digiaika on tullut ja se ei ole menossa minnekään. Viimeisen 3 vuoden aikana on kerätty 90% koko maailman tiedosta. Jokainen meistä kehittää dataa koko ajan ja monilla meistä alkaa olla jo yli kymmenen laitetta, jotka ovat kytkettyjä verkkoon. Tässä postauksessa käyn läpi kolme asiaa, jotka jokaisen kannattaa tietää, koska ne muuttavat koko maailmaa!Visuals attract your reader's attention. Use an image and a caption to help get your message across. To edit this caption, click the Settings icon.

Elämme upeita ja jännittäviä aikoja


Teknologia on kehittynyt nopeammin viime aikoina kuin koskaan. Me olemme kaikki yhdistyneet mobiilin ja internetin kautta enemmän kuin ennen ja kehityksen tempo kasvaa.


  • Vinkki 1 Digitaalisella markkinoinnilla voi tavoittaa kohta jokaisen ihmisen myös Suomen rajojen ulkopuolella.

  • Vinkki 2 Laitteesi keräävät sinusta tietoa, jotka kohdistavat sinulle relevantteja mainoksia. Samalla tavalla mitä paremmin voit samastua mahdollisen asiakkaasi elämään, voit tavoittaa hänet paremmin oikealla viestillä. Mieti aina asiakaslähtöisesti.

  • Vinkki 3 Digiaikakaudessa on paljon kyse tiedonvälityksen demokratisoinnista. Meillä on kaikilla samat työkalut ja mahdollisuudet käytössä, emmekä tarvitse kymmenien tuhansien markkinointibudjetteja saavuttaaksemme tavoitteet. Samalla opimme itsestämme ja maailmasta meidän ympärillämme kerätyllä datalla.


Maailma on muuttunut suurimpien yritysten huipulla 10 vuoden aikana:
Asiakaslähtöisyys ei tarkoita enää hyödyllisimpien tuotteiden tarjoamista

Jokainen haluaa menestyä paremmin siinä mitä tekee. Me haluamme kaikki voida paremmin ja pystyä enempään. Aina siihen ei ole aikaa. Hyvät palvelut ja tuotteet tekevät meistä kyvykäämpiä. Meidän ei tarvitse oppia itse kaikkea, vaan ostamme ne palvelut, jotka auttavat meitä päämäärissämme.


On hyvä hetki liittyä digiaikaan ja tulla nähdyksi siellä, missä suurin osa viettää aikansa.


Tilaa tästä palveluitaYstävällisesti,

Samuel Aarnio2 views