ASIAKKAAT / CASES

DIGITAALINEN STRATEGIA

VERKKOKURSSI- JA SOME-SISÄLTÖ

NLP-Akatemialla oli ongelma: Heidän kurssinsa olivat aikaan ja paikkaan sidottuja ja siksi monet eivät pystyneet osallistumaan. Asiakkaita jäi saamatta ja rahaa pöydälle. Oli aika viedä heidän tuotteensa verkkoon, kaikkien saataville. Loimme strategian some- ja kurssisisällöille. Sen avulla heidän liiketoimintansa on kasvanut ja asiakaskunta laajentunut. Toiminta on nykyään entistä vakaammalla pohjalla.

SEM, SEO, ANALYTIIKKA & VERKKONÄKYVYYS

Barona Relocationilla oli valmis sitoutunut asiakaspohja, mutta heidän palveluista ei löytynyt juuri lainkaan tietoa verkosta. Verkkosivuilla oli vain muutamia kävijöitä kuukaudessa. Teknisellä SEO:lla sain heidät näkymään Googlen hakukoneessa orgaanisten tulosten #1 sijalle sanalle 'relocation' Suomessa. Google Ads -kampanjat toivat liikennettä ja uusia liidejä ja strategiana oli lisätä heidän tunnettuutta sekä elvyttää uusasiakasvirtaa.

DIGIMARKINOINTI-SUUNNITELMA

Ensiaskeleet verkkonäkyvyyteen. Perusteet kuntoon ja verkkosivuille liikennettä! Hakukoneoptimointi sekä ilmaiset näkyvyyden lisäämisen keinot. Sosiaalisen media läsnäolo ja tuotteiden tiedot selkeästi tarjolle verkkoon.